De 8 Martie, poliţiştii zălăuani au oferit flori handbalistelor

Jucătoarele echipei Handbal Club Zalău au avut o surpriză la finalul antrenamentului de ieri dimineaţă. Gelu Cordea – şeful Poliţiei Municipiului Zalău, împreună cu Florin Lupu – seful biroului de ordine publică al poliţei municipale le-au oferit flori şi câte o felicitare de 8 Martie handbalistelor pregătite de Gheorghe Tadici.
Reprezentanţii Poliţiei Municipale au oferit flori jucătoarelor de la HC Zalău şi în anii anteriori cu ocazia Zilei de 8 Martie, însă, având în vedere că Liga Naţională este întreruptă până în data de 23 martie, oamenii legii au ales să facă acest gest la finalul unui antrenament.
Jucătoarele, antrenorul secund, Elena Tadici şi asistentul medical, Dana Morari au primit câte un trandafir şi o cutie de ciocolată şi din partea managerului Gheorghe Tadici.
„Ziua de 8 Martie este una specială pentru toate femeile, pentru toate soţiile şi mamele care fac atâtea lucruri minunate pentru noi, bărbaţii. Ca în fiecare an, am oferit şi de această dată o mică atenţie componentelor echipei HC Zalău. Este un gest şi în semn de recunoştinţă pentru efortul pe care-l depun atât în timpul antrenamentelor, cât şi la meciuri, pentru faptul că fac cunoscut acest oraş şi judeţ atât la nivel naţional, cât şi internaţional”, a afirmat Gheorghe Tadici.
Liga Naţională de handbal feminin se va relua în data de 23 martie, cu etapa a XXI-a, când HC Zalău va primi vizita Universităţii Cluj. După 20 de etape, formaţia de la poalele Meseşului ocupă locul patru în clasament, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, SCM Caiova.

One Thought to “De 8 Martie, poliţiştii zălăuani au oferit flori handbalistelor”

  1. Frumos gestul barbatilor ,fata de fetele de la handbal . Bravo lor si desigur politistilor,ca antrenorul era normal sa faca un asemenea gest,avand in vedere faptul ca lucreaza impreuna pe parcursul unui an intreg . Felicitari !!!

Leave a Comment